18 nov 2013

TALLER DE CAL·LIGRAFIA- taller de caligrafía

Recordes el curs que vaig fer de cal·ligrafia aquest estiu?? Pensareu: cal·ligrafia????? però això no ho fan els més petits a l'escola? No! és un nou món, un art... que he descobert! 
Està clar que després de fer el curs no sóc una gran experta en cal·ligrafia, però he de dir que van ser uns 15 dies plens de noves experiències, de conèixer nova gent, i d'aprendre d'un vertader artista!

Si vius a menorca, i concretament a Ciutadella, informar-te que cada any pel mes d'agost fan aquest curs, i el millor és que és GRATUÏT! ( sembla mentida, però és cert!)
Anima't!
_____________________

Recuerdas el curso que hice de caligrafía este verano? Pensaréis: ¿caligrafía????? pero esto no lo hacen los más pequeños en la escuela? No! es un nuevo mundo, un arte ... que he descubierto!
Está claro que después de hacer el curso no soy una gran experta en caligrafía, pero tengo que decir que fueron unos 15 días llenos de nuevas experiencias, conocer nueva gente, y de aprender de un verdadero artista!

Si vives en Menorca, y concretamente en Ciutadella, te informo  que cada año por el mes de agosto hacen este curso, y lo mejor es que es GRATIS! (Parece mentira, pero es cierto!)
Animate!














2 comentarios:

  1. Ohhhhhh! m'encantaria fer aquest curs!!! segur que vas gaudir molt!!! Petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Va ser una experiència molt polida! Si tens l'oportunitat... fes-ho! ;)

      Eliminar