9 dic 2013

TALLER NADALENC DE SEGELLS- taller navideño de sellos

No podia esperar més per mostrar-te les fotos de com va anar el taller de segells de dissabte, i és que... va ser un èxit! Com sempre els nirvis d'alguns dies es varen transformar en alegria quan vaig començar a veure totes les participants del taller fent uns segells preciosos!

Aquesta vegada vàrem fer el taller a una nova llibreria que han obert a Ciutadella: VaDllibres.  Si teniu l'oportunitat de fer-hi una visita... us encantarà! Quin gust entrar a una llibreria espaiosa, on veus tots els llibres, els pots tocar, descobrir que amaguen dintre... i trobareu na Marta i en Joan que són genials i t'ajudaran a trobar el llibre perfecte per tu!

D'altra banda agrair, com sempre, la super organització de confetti! Que just el dissabte celebrava el primer aniversari de la seva preciosa botiga! Aprofit per animar-te a passar per allà. És una botiga tan especial ... que segur que trobes el regal perfecte per aquest Nadal!

Gràcies a totes les participants que sempre em deixen amb ganes de més! ;)
_____________________________________________________

No podía esperar más para mostrarte las fotos de cómo fue el taller de sellos de sábado, y es que ... fue un éxito! Como siempre los nervios de algunos días se transformaron en alegría cuando empecé a ver todas las participantes del taller haciendo unos sellos preciosos!

Esta vez hicimos el taller a una nueva librería que han abierto en Ciutadella: VaDllibres. Si tienes la oportunidad de hacer una visita ... ¡te encantará! Qué gusto entrar a una librería espaciosa, donde ves todos los libros, los puedes tocar, descubrir que esconden dentro ... y encontrarás a  Marta y a Joan que son geniales y te  ayudarán a encontrar un libro perfecto para ti!

Por otra parte agradecer, como siempre, la super organización de confetti! Que justo el sábado celebraba el primer aniversario de su preciosa tienda! Aprovecho para animarte a pasar por allí. Es una tienda tan especial... que seguro que encuentras el regalo perfecto para estas navidades!

 Gracias a todas las participantes, que siempre me dejan con ganas de hacer más! ;)










2 comentarios: