28 abr 2014

TALLER SEGELLS DE PRIMAVERA- Taller sellos de primavera

Hola a totes!!!!! Com estau?? Jo mooolt nerviosa i amb moltes ganes de que arribi el gran dia i tornar a disfrutar dels dies tranquils... Tot i així he de dir que sóc feliç amb tot aquest "trull" i organitzant tots els preparatius! De fet, tenc moltes ganes de poder començar a explicar-vos tot allò que he anat fet!  
Però bé... no penseu que tot és boda! Aquest cap de setmana em va tocar fer una cosa que m'encantaaaa! Un nou taller de carvat de segells a Maó. Concretament al hotel-boutique jardí de ses bruixes, organitzat per cositas de mamis.
Com sempre el grupet d'al·lotes em van fer sentir mooolt bé! I ens haguessim passat hores i hores amb els ulls clavats a les planxes de goma!
Moltíssimes gràcies a totes! I moltes gràcies a la meva super amiga Sandra! per les fotos que em va fer en "plena acción"! 
_____________________________________________________________

Hola a todas!! ¿Como estáis? Yo muuuy nerviosa y con muchas ganas de que llegue el gran día y volver a disfrutar de los días tranquilos ... Aún así tengo que decir que soy feliz con todo este "show" y organizando todos los preparativos! De hecho, tengo muchas ganas de poder empezar a contaros todo lo que he ido haciendo! 
Pero bueno ... no penséis que todo es boda! Este fin de semana me tocó hacer algo que me encantaaaa! Un nuevo taller de carvado de sellos en Maó. Concretamente en el hotel-boutique jardí de ses bruixes, organizado por cositas de mamis
Como siempre el grupito de chicas me hicieron sentir muuuy bien! Y nos hubiéramos pasado horas y horas con los ojos clavados en las planchas de goma! 
Muchísimas gracias a todas! Y muchas gracias a mi super amiga Sandra por las fotos que me hizo en "plena acción"!












hotelsesbruixes


2 comentarios: