7 jul 2014

DATE ( M&M)

Durant els mesos que hem estat preparant la boda, he pensat mil vegades amb el bloc. Quan una s'inspira tant amb blocs dels altres, és impossible no pensar amb el seu propi. Per això, així com vaig prometre vos intentaré contar un poc com varen ser els mesos anteriors al dia "B".  Un mesos un poc estressants, però a la vegada màgics. 

Si ja t'has casat o tens pensat fer-ho, i has estat mirant webs, blocs, o carpetes del pinterest. ja hauràs descobert que les bodes "handmade" són el que es duu ara. Molta gent contracta a persones perquè decorin i montin la seva boda d'una manera original. Altres ( com jo), loques de les manualitats,  veiem en la nostra pròpia boda una sortida per dur a terme mil idees! i ens atrevim a fer-ho nosaltres mateixes!
El primer que vàrem deixar ben fermat va ser la data. Sense data no hi ha boda! La data elegida va ser dia 10 de maig. Tenia 9 mesos per preparar-ho tot! i la meva primera impresió va ser que les 24h del dia no em bastarien per res!!!
 Així que la primera passa va ser fer-nos la "foto date" ( voleu veure altres exemples? entrau al meu nou pinterest 777wedding).La "foto date" ens va servir per donar a conèixer a família i amics quin dia havíem elegit per donar-nos el sí.
 Em va costar un poc convencèr en Miquel, però amb la tonteria ja el tenia pel "barranc d'algendar", amb la camèra, el trípode i fent virgueries per aconseguir una foto potable. Ens vàrem fer moooltíssimes fotos i només 3 ens varen servir! 
___________________________________________

Durante los meses que hemos estado preparando la boda, he pensado mil veces con el blog. Cuando una se inspira tanto con los blogs de los demás, es imposible no pensar con el  mio. Por eso, así como prometí os intentaré contar un poco como fueron los meses anteriores al día "B". Un meses un poco estresantes, pero a la vez mágicos.

Si ya te has casado o tienes pensado hacerlo, y has estado mirando webs, blogs, o carpetas del pinterest. ya habrás descubierto que las bodas "handmade" son lo que se lleva ahora. Mucha gente contrata a personas para que decoren y monten su boda de una manera original. Otras (como yo), locas de las manualidades, vemos en nuestra propia boda una salida para llevar a cabo mil ideas! y nos atrevemos a hacerlo nosotras mismas!
Lo primero que dejamos bien atado fue la fecha. Sin fecha no hay boda! La fecha elegida fue día 10 de mayo. Tenía 9 meses para prepararlo todo! y mi primera impresión fue que las 24 horas del día no me bastarían para nada!
 Así que el primer paso fue hacernos la "foto date" (¿quieres  ver otros ejemplos? Entrad en mi nuevo pinterest 777wedding). La "foto date" nos sirvió para dar a conocer a familia y amigos que día habíamos elegido para darnos el sí.
 Me costó un poco convencer  a Miguel, pero con la tontería ya lo tenía por  el "barranc d'Algendar", con la cámara, el trípode y haciendo virguerías para conseguir una foto potable. Nos hicimos muchíssssimas fotos y sólo 3 nos sirvieron!





Les elegides van ser...
________
Las elegidas fueron...



les dues darreres ens varen servir per fer la invitació! Però això vos ho contaré un altre dia! :D

Per cert! sabeu quin dia és avui?  
7 anys del nostre primer 777!
I ara ja casats!
___________________
Las dos últimas nos sirvieron para hacer la invitación! pero esto os lo cuento otro día!! :D

Por cierto! Sabeis que dia es hoy? 
7 años de nuestro 777! 
Y ahora ya casados!

No hay comentarios:

Publicar un comentario