9 jul 2014

INVITACIÓ BODA- Invitación boda

La invitació per la nostra festa va ser un moment molt especial. Des del principi vàrem tenir clar que ho voliem fer nosaltres, i vos inform que és molt fàcil i surt moooolt bé de preu!
 Després d'inspirar-nos amb el pinterest, s'ens va encendre la bombeta! 
En què va consistir la nostra invitació? dues postals ( aprofitàrem les fotos que ens ferem pel "date"), cada una amb la informació necessaria pel nostre dia, amb algunes preguntes, adreça del bloc... i també un plànol fet a mà del recorregut, des de l'ajuntament de Ciutadella fins allà on es realitzarem la festa: Sant Ignasi.
Tot fermat amb un cordill , un tag amb el nom dels convidats i una fusteta amb un cor.  PERFECTE!
__________________
La invitación para nuestra fiesta fue un momento muy especial. Desde el principio tuvimos claro que lo queríamos hacer nosotros, y os informo que es muy fácil y sale muuuuy bien de precio! 
Después de inspirarnos con el pinterest, se nos encendió la bombilla! 
¿En qué consistió nuestra invitación? dos postales (aprovechamos las fotos que nos hicimos por el "date"), cada una con la información necesaria para nuestro día, con algunas preguntas, dirección del blog ... y también un plano hecho a mano del recorrido, desde el ayuntamiento de Ciudadella hasta donde se hizo la fiesta: Sant Ignasi. 

Todo atado con un cordel, un tag con el nombre de los invitados y una maderita con un corazón. PERFECTO!


2 comentarios:

  1. Una idea molt original i preciosa!!! m'ha encantat!!! ja tinc ganes de veure més cosetes... segur que va ser un dia meravellós... i els preparatius també! Petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Montse!! Tot estava fet amb tanta il·lusió que el dia "B" va ser meravellós!

      Eliminar