10 sept 2014

LES BONES NOTÍCIES NO ACABEN- las buenas noticias no terminan

Quin any... i quin estiu!! 
Exactament avui, dia 10 de setembre fa un any que en Miquel em va demanar si ens casàvem! Va ser un moment senzill i preciós que mai oblidarem! Però en aquell moment, qui ens hagués dit que durant aquest any passarien tantes coses, i que la nostra vida canviaria tant...
9 mesos emocionants, de preparatius, flors, vestit, convidats... I és cert el que diuen, arriba el dia i tot passa volant! 
I sincerament, no havíem acabat d'assimilar tots els moments viscuts, quan va arribar la sorpresa. 
Una sorpresa desitjada, però en aquell moment no esperada. Una sorpresa que ens va canviar la vida des del primer segon.

LA FAMÍLIA CREIX!

Avui, a més de donar-vos la notícia, vull compartir amb vosaltres com ho vàrem fer sabre als futurs avis, padrins... I he de dir que el moment en que dones la notícia és un dels moments més especials que es poden viure! En aquest moment l'alegria invadeix les cares, un sonriure queda tatuat a la cara i tots els mals desapareixen!

Una capseta feta d'scrap amb un xumet personalitzat els hi donava la gran notícia!
_________________
Qué año ... y qué verano !! 
Exactamente hoy, día 10 de septiembre hace un año que Miguel me pidió si nos casábamos! Fue un momento sencillo y precioso que nunca olvidaremos! Pero en ese momento, quien nos hubiera dicho que durante este año pasarían tantas cosas, y que nuestra vida cambiaría tanto ... 
9 meses emocionantes, de preparativos, flores, vestido, invitados ... Y es cierto lo que dicen, llega el día y todo pasa volando! 
Y sinceramente, no habíamos terminado de asimilar todos los momentos vividos, cuando llegó la sorpresa. 
Una sorpresa deseada, pero en ese momento no esperada. Una sorpresa que nos cambió la vida desde el primer segundo. 

LA FAMILIA CRECE! 

Hoy, además de daros la noticia, quiero compartir con vosotros como lo hicimos saber a los futuros abuelos, padrinos ... Y tengo que decir que el momento en que das la noticia es uno de los momentos más especiales que se pueden vivir ! En este momento la alegría invade las caras, una sonrisa queda tatuada en la cara y todos los males desaparecen! 

Una cajita hecha de scrap con un chupete personalizado les daba la gran noticia!


6 comentarios:

  1. Quina manera més bonica d'anunciar aquesta notícia!!! Les capsetes precioses... i el detall molt especial. Moltíssimes felicitats!!!! Petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Montse! amb notícies com aquestes disfrutes de fer cosetes!!!!

      Eliminar
  2. Moltíssimes felicitats Maria del Mar! Un detall molt original, segur que els va fer molta il·lusió als receptors.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies! La veritat és que és una felicitat que no es pot explicar!!!!!!

      Eliminar
  3. S'enhorabona, Maria del Mar!! Que disfruteu molt aquesta nova etapa! Li podràs fer moltes cosetes, ja veig que ara estaràs més enfeinada que mai! Molt xules ses capsetes per donar sa notícia :)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcieeees! Tenc mil idees dins el cap! A veure si tindré temps de fer-ho... El més important serà viure intensament cada moment!

      Eliminar