Qui sóc?

Sóc mestra de primaria i aficionada al món de les manualitats. He de dir que no tenc cap tipus de formació, ni tampoc sóc cap experta, simplement m'atreu aquest món i a la vegada em relaxa.
No fa massa vaig descobrir blocs interessants que em varen anar  inspirant per realitzar moltíssimes creacions, i de fet he après a aprendre a partir d'aportacions d'altre gent. Per això, que millor que compartir tot allò que fas i tot allò que t'inspira?
És a partir d'aquí que vaig decidir crear “777inspiracions” un lloc per compartir i per classificar tot allò que vaig recollint d'aquí i d'allà.
Aquest bloc no té res en especial, de fet n'hi ha mils que segurament el superen, però està fet amb molta il·lusió i ganes!

Benvinguts al meu bloc i 777 gràcies per visitar-me!


______________________________________________________________________
Soy maestra de primaria y aficionada al mundo de las manualidades. Debo decir que no tengo ningún tipo de formación, ni tampoco soy ninguna experta, simplemente me atrae este mundo ya la vez me relaja.
No hace demasiado descubrí bloques interesantes que me fueron inspirando para realizar muchísimas creaciones, y de hecho he aprendido a aprender a partir de aportaciones de otra gente. Por ello, que mejor que compartir todo lo que haces y todo lo que te inspira?
Es a partir de ahí que decidí crear "777inspiracions" un lugar para compartir y para clasificar todo lo que voy recogiendo de aquí y de allí.
Este blog no tiene nada en especial, de hecho hay miles que seguramente lo superan, pero está hecho con mucha ilusión y ganas!

Bienvenidos a mi blog y 777 gracias por visitarme!