14 jun 2011

NATURALESA



Ahir vaig anar a visitar la meva futura escola: CEIP TRAMUNTANA, una escola que pertany al municipi de Maó, però que es troba a les afores, enmig de la natura!
Una escola petita, unitària, rural, on el cant dels ocells i les flors formen part de la vida diària d'aquella escola... és a dir, una escola que a primera vista sembla fantàstica! i la gent que he trobat dins molt millor!

Això fa bona pinta... millor serà descansar durant tot l'estiu, per així començar amb les piles ben carregades, ja que pens que les necessitaré!!
______________________________
Ayer fui a visitar  mi futura escuela: CEIP TRAMUNTANA, una escuela que pertenece al municipio de Maó, pero que se encuentra en las afueras, en medio de la naturaleza!
Una escuela pequeña, unitaria, rural, donde el canto de los pájaros y las flores forman parte de la vida diaria de aquella escuela ... es decir, una escuela que a primera vista parece fantástica! y la gente que he encontrado dentro, mucho mejor!

Esto tiene buena pinta ... mejor será descansar durante todo el verano, para así empezar con las pilas bien cargadas, ya que pienso que las  necesitaré!




1 comentario: