16 jul 2011

TUTORIAL PER DEIXAR COMENTARIS

M'encanta fer aquest blog! i crec que es nota!! Al igual que també m'agrada molt rebre comentaris de tots els que visitau 777inspiracions! Rebre comentaris sempre t'anima a seguir envant , tant siguin felicitacions, opinions, crítiques...
Per això he creat aquesta entrada, perquè sé que hi ha gent que té alguns problemes per deixar comentaris. Així que he fet un tutorial, perquè així tothom que vulgui pugui deixar la seva opinió.


ÉS IMPORTANT saber que una vegada faceu el comentari, no sortirà deseguida publicat, ja que per ser publicat jo he de donar un permís. D'aquesta manera evit "spams" i també cometaris "poc constructivistes" (encara que d'aquests de moment no n'he rebut cap! ;)
També agrairia que posesiu el nom. M'agrada saber qui escriu, així la resposta pot ser més personal.


Esper que us seveixi d'ajuda! I recordau que UN BLOC S'ALIMENTA DELS VOSTRES COMENTARIS!


GRÀCIES!!
 ______________________________________
Me encanta hacer este blog! y creo que se nota! Al igual que también me gusta mucho recibir comentarios de todos los que visitais 777inspiracions! Recibir comentarios siempre te anima a seguir adelante, tanto sean felicitaciones, opiniones,críticas ...
Por eso he creado esta entrada, porque sé que hay gente que tiene algunos problemas a la hora de dejar comentarios. Así que he hecho un tutorial, para que así todo el que quiera pueda dejar su opinión.

ES IMPORTANTE saber que una vez se cree el comentario, no saldrá enseguida publicado, ya que para ser publicado yo tengo que dar un permiso. De esta manera evito "spams" y también cometarios "poco constructivistas" (aunque de estos por el momento no he recibido ninguno!;)
También agradecería que pusierais el nombre. Me gusta saber quien escribe, así la respuesta puede ser más personal.

Espero que os sirva de ayuda! y recordad que UN BLOG SE ALIMENTA DE VUESTROS COMENTARIOS!



GRACIAS!!





9 comentarios:

  1. Gràcies per es tutorial Mª del Mar, a veure si ara ho aconsegueixo. Un beso

    ResponderEliminar
  2. Ara si!!!! veus que bé! Gràcies Susana per visitar el blog!!segur que tu posaràs en pràctica més de dues coses!!!! ;) un besooooooooo!

    ResponderEliminar
  3. Al menys ho intentaré, ja que no tenc tant de temps com tu. Per cert, posaras aquell tutorial per a tallar les camisetes velles que em vares dir? ja tenc ganes de provar-ho. Un beso

    ResponderEliminar
  4. Susana!si vas al apartat "tutorials" hi és, encara que no massa clar, per tant ja en faré un amb fotos meves, que quedi un poc més clar. Així i tot haurà d'esperar... ara mateix hauré de deixar el blog en "pausa" ... vaig cap a Mallorca amb la família.

    una aferrada

    ResponderEliminar
  5. Hola, Maria del Mar!
    M'animo avui a escriure't, tot i que fa mesos que visito el teu blog.
    M'ENCANTA!!
    Desitjo tenir una estoneta per poder-me conectar i veure quina nova proposta ens mostres.
    GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES per tantes idees!
    Em generen ganes de fer coses i cosetes, tota sola i amb les meves filles, amb les meves germanes, les meves amigues...
    Bé, feia molts dies que em volia animar a fer-t'ho saber.
    Ah! Dels molts projectes que vaig preparant n'hi ha un que se m'ha quedat encallat. Mario. En veure la teva M, m'he posat novament a cercar tipografies...però no la trobo .
    Em pots recomenar alguna?
    Una forta abraçada

    ResponderEliminar
  6. Hola Isabel! Crec que em costarà explicar-te amb paraules l'alegria que he tingut al llegir el teu comentari! MOLTES GRÀCIES! Veure que el que faig, amb il·lusió i ganes arriba a la gent i puc aconseguir "contagiar" un poc les meves ganes de fer coses... em fa molt feliç!

    Pel tema de les lletres, és senzill... directament el que faig és agafar un document "word" i elegeixo un tipus de lletra que m'agradi, escric el nom i el vaig fent gros (més o menys de tota la pantalla), després agafo un foli blanc, el poso sobre la pantalla i amb molta paciència vaig calcant el contorn.

    La lletra que vaig emprar per fer el nom de Mario i M està treta del programa "Picnic" (trobaràs aquest programa dins el programa PICASA) no sé si els coneixes...

    Esper haver-te ajudat i si necessites res més, no ho dubtis... SÓC AQUÍ!

    Una forta abraçada per tu també!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies, Maria del Mar!
      Em poso en marxa per "anar de picnic" aquest cap de setmana.
      Ja et faré saber de les meves aventures tipogràfiques.
      ...i bon cap de setmana!

      Eliminar
  7. Hola Maria del Mar,
    Primer de tot et dic que ja vaig trobar el nom la tipografia que vas utilitzar per fer "Mario": Marcelle Script.
    Encara tinc en procès el meu projecte "Oriol". L'Oriol és el fill d'una meva companya a qui em fa especial il·lusió regalar-li el seu nom...
    Potser podré acabar-lo durant cap de setmana... i també posar en pràctica la proposta que ens mostres avui.
    Sembla divertida a més de bonica!
    Gràcies novament per totes les teves idees i dedicació,
    Isabel.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Isabel! m'agrada saber com va el procés de la teva creació! Exacte, aquesta és la lletra! Supòs que hauràs vist que picnic deixa de funcionar a partir d'abril (una graaaan pena!), la sort és que ara tot està obert i no es necessita pagar res (ara ens toca aprofitar!). tan de sort que encara ens queda Picasa...

      Ja m'aniràs informant!

      Eliminar