29 ago 2011

CASIMIRO EL CUCO

No fa molt vaig tenir una fantàstica visita! Sa meva gran amiga Xisca ( Na Llompi) i la seva parella en Pau. Amb la seva arribada va arribar un regal que em va encantar! Un llibre ple de patrons d'animalets per poder fer "Muñecos de tela". Amb uns dissenys molts divertits i frescs! I amb unes teles... ( urgent: he d'anar a comprar teles!). Cada animal té el seu propi nom. Vos present el primer en Casimiro.

El vaig fer amb un capvespre- vespre, i vaig disfrutar!! Estic descobrint això de cosir, més enllà de cosir un botó o acursar uns pantalons! De fet m'estic plantetjant fer una futura adquisició d'una senzilla màquina de cosir!!!
Està clar que s'ha de millorar... però he quedat tant contenta, que segurament repetiré!

GRÀCIES LLOMPI I PAU PER DONAR-ME AQUESTA GRAN INSPIRACIÓ!
_______________________
No hace mucho tuve una fantástica visita! Mi gran amiga Xisca ( Llompi) su pareja Pau. Con su llegada llegó un regalo que me encantó! Un libro lleno de patrones de animalitos para poder hacer "Muñecos de tela". Con unos diseños divertidos y frescos! Y con unas telas ... (Urgente: tengo que ir a comprar telas!). Cada animal tiene su propio nombre. Os presente el primero: Casimiro.

Lo hice con una tarde-noche, y disfruté!
 Estoy descubriendo esto de coser,más allá de coser un botón o acursar unos pantalones! De hecho me estoy planteando hacer una futura adquisición de una sencilla máquina de coser!
Está claro que hay que mejorar ... pero he quedado tan contenta, que seguramente repetiré!

GRACIAS LLOMPI Y PAU PARA DARME ESTA GRAN INSPIRACIÓN!


6 comentarios:

  1. Cotorrí!!!!ai en Casimiro m'encanta!!!!ets una artista! per molt xulo i guapo que sigui el llibret el que ho fa ha de tenir talent, i a tu et surt de es butxaques!!
    Per cert, amb tot el que vaig veure que tenies a Menorca de manualitats i tal se m'han despertat a mi també les ganes de fer-ne, he començat fent papiroflèxia!una passada!!Gràcies per inspirar-me!
    Besos!!!!

    ResponderEliminar
  2. si???? en tornar a mallorca les sessions ja hauran de ser plàstiques. Aquesta setmana sortirà publicat com va quedat el regal d'en Mario! Segur que t'agradarà ( amb sello inclòs ;))

    Ja saps.. tu tendràs el teu cuco..! però amb teles més xulis!! UN BESOOOOOO

    pd: t'enyor moltíssssssim!

    ResponderEliminar
  3. Hola Maria del mar, m'apassiona el teu blog, fas coses precioses. Aquest Casimiro és una cucada. Em pots passar el títol del llibre que et van regalar? Jo estic començant en tot això i voldria anar fent petites creacions. Tu ets tota una inspiració. Gràcies. Yvette

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Joan!!! mil gràcies per les teves paraules!! Aquí et deix el títol del llibre... m'encantarà veure els resultats!!! El llibre es diu "muñecos de tela" ( editions marie claire- la sardine) A veure si el pots aconseguir!!
      muak!!!

      Eliminar
  4. Hola que lindo te quedo el cuco, podrías decirnos el nombre del libro para intentar hacer el cuco y los demás es q el diseño es súper guapo, muchas gracias y felicidades

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Holaaa! Ningún problema! Cuando tenga un ratito hago una entrada explicando que libro es! La verdad que es una monada! Muchas gracias!!!

      Eliminar