25 nov 2011

BENVINGUT XAVIER!- Bienvenido Xavier!

9 mesos preparant la seva arribada... i s'ha fet esperar! però el petit Xavier ja és aquí!  La meva companya i amiga és mamà per primera vegada ! I n'estic molt segura que serà una mamà 100!
Aquí teniu el meu primer regalet pel petit... un mòbil perquè jugui cada matí amb els pardalets i els vespre sommii que vola damunt núvols de cotó!
___________________
9 meses preparando su llegada...  y  se ha hecho esperar! pero el pequeño Xavier ya está aquí! Mi compañera y amiga es mamá por primera vez! Y estoy segura de que será una mamá 100!
Aquí tenéis mi primer regalito para el pequeño ... un móvil para que juegue cada mañana con los pájaros y por la noche sueñe  que vuela sobre las nubes de algodón! 




EL RESULTAT FINAL...
______________
EL RESULTADO FINAL...







4 comentarios:

  1. Segur que a ne'n Xavier l'hi agradarà molt aquest movil i també qui l'ha fet. M'encanta !!!

    ResponderEliminar
  2. MOLTES GRÀCIES SUSANA!! Ara acab d'arribar de veure en Xavier... ÉS PRECIÓS! TANT EN XAVIER COM NA BEGO ESTAN MOOOOLT BÉ!

    ResponderEliminar
  3. Maria del Mar, un regal que no té preu!!! Fet amb tot l'amor i tota la il·lusió d'aquell que fa les coses de manera senzilla i amb tota humilitat, per el major tresor que pot esperar una persona en la vida, l'arribada d'un fill desitjat.
    Fortes abraçades.......Sus

    ResponderEliminar
  4. gràcies Sus! Estic molt contenta de que t'hagi agradat! un beso enorme!

    ResponderEliminar