21 nov 2011

TALLER DE FIL I AGULLA- taller de hilo y aguja

Avui em fa ganes contar-vos un dels moments més especials de la setmana a l'escola. El taller de Fil i agulla!
Cada setmana tots els alumnes de primària es junten per fer tallers. N'hi ha 6 de diferents... taller de cuina (fer pastissos de tot el món, en anglès), taller de cinema, taller de creacions literàries, tallers de jocs de pati, taller d'inventar instruments ... i el meu! TALLER DE FIL I AGULLA
I la veritat és que m'encanta! tenc 8 alumnes de totes les edats ( de 6 a 12 anys), i és increïble el que arriben a crear! La seva imaginació és desbordant! 
És molt senzill, el primer dia els hi començ a obrir el camí amb una gran  pluja d'idees molt visuals. D'aquesta manera la seva inspiració s'activa. Llavors, a partir del material que tenim al racó del taller ( tot portat per les famílies. Botons, fils de colors, teles, feltre, agulles...) comencen a crear!
N'hi ha que ho fan molt bé! Altres, que per la seva edat, han de seguir practicant... però el més important... HO FAN ELLS!
Aquí vos deix algunes fotos de moments viscuts en el procés de creació. No em direu que no és fantastic! les imatges parlen per si soles!
_______________________________
Hoy me apetece contaros uno de los momentos más especiales de la semana en la escuela. El taller de Hilo y aguja!
Cada semana todos los alumnos de primaria se juntan para hacer talleres. Hay 6 diferentes ... taller de cocina (hacer pasteles de todo el mundo, en inglés), taller de cine, taller de creaciones literarias, talleres de juegos de patio, taller de inventar instrumentos ...y el mío! TALLER DE HILO Y AGUJA
Y la verdad es que me encanta! tengo 8 alumnos de todas las edades (de 6 a 12 años), es increíble lo que llegan a crear! Su imaginación es desbordante!
Es muy sencillo, el primer día les empiezo a abrir el camino con una gran lluvia de ideas muy visuales. De esta manera su inspiración se activa. Entonces, a partir del material que tenemos en el rincón del taller (todo llevado por las familias. Botones, hilos de colores,telas, fieltro, agujas ...) empiezan a crear!

Los hay que lo hacen muy bien! Otros, que por su edad, tienen que seguir practicando ... pero lo más importante ... LO HACEN ELLOS!

Aquí os dejo algunas fotos de momentos vividos en el proceso de creación. No me diréis que no es fantástico! las imágenes hablan por sí solas!

Molly-5è primària
Pedro-3r primària
Clara- 2n primària
Dana- 2n primària
Caterina -5è primària

No hay comentarios:

Publicar un comentario