5 jun. 2012

LA MEVA FUTURA MANTA- mi futura manta

Pues sí! a la meva família  som alguns que tenim bones habilitats manuals, uns dominam unes tècniques i altres , altres. Per exemple, seré bona amb els llàpisos de colors, tisores, màquina de cosir, però pèssima amb el ganxet, i aquí entra mu mare!! Una màquina amb el ganxet! i ara més moderna que mai amb les idees que hi ha per internet!. Per això aquest estiu tindrà feina fent la meva futura manta, amb uns colors grisos i un  to  de color  rosa. Aquesta és la primera mostra que m'ha enviat i m'ha encantat! Segurament en farà algunes més, i cada cop seran millors, però de moment la manta pinta MOLT BÉ!
Gràcies mamá!
______________________
Pues sí! a mi familia somos algunos que tenemos buenas habilidades manuales, unos dominamos unas técnicas y otros, otras. Por ejemplo, seré buena con los lápices de colores, tijeras, máquina de coser, pero pésima con el ganchillo, y aquí entra mi madre! Una máquina con el ganchillo!(que envidia) y ahora más moderna que nunca con las ideas que hay por internet!. Por eso este verano tendrá trabajo haciendo mi futura manta, con unos colores grises y un tono de color rosa. Esta es la primera muestra que me ha enviado y me ha encantado! Seguramente hará algunas más, y cada vez serán mejor, pero de momento la manta pinta MUY BIEN! Gracias mamá!

2 comentarios:

  1. Ja està bé que no sàpigues emprar es ganxet, et treu poc. Ala, aquest estiu a practicar i a ajudar a sa mamà amb sa manta, que tampoc és tan difícil. Besos

    ResponderEliminar
  2. Susanaaaa! ja m'ho diu mu mare ja! però vaig fer un intent... i res de res! Ojala, perquè avui en dia es poden fer coses moníssimes!

    ResponderEliminar