13 nov 2012

GRANS MANS- grandes manos

Ja fa temps vaig contar que la meva mare era una gran artista amb el ganxet, i que estava fent una gran creació! Aviat publicaré el resultat final... però abans vos mostraré alguns moments del procés!
Em fascina i admir aquelles persones que amb un ganxet i fil, tenen la capacitat de crear de tot i més. Entre aquestes persones les meves avies, i per damunt de tot la meva mare!
 Si... ho he provat. Ella ha intentat ensenyar-me, però no sóc capaç de fer dos punts seguits!! Ho seguiré intentant! Supòs que a la llarga em sortirà!

Teniu o coneixeu algun bloc o web on pugui veure idees, altres creacions... i fins i tot tutorials??
_________________

Ya hace tiempo conté que mi madre era una gran artista con el ganchillo, y que estaba haciendo una gran creación! Pronto publicaré el resultado final ... ¡pero antes os mostraré algunos momentos del proceso!
Me fascina y admiro aquellas personas que con un ganchillo e hilo, tienen la capacidad de crear de todo y más. Entre estas personas mis abuelas, y por encima de todo mi madre!
  Si ... lo he probado. Ella ha intentado enseñarme, ¡pero no soy capaz de hacer dos puntos seguidos! ¡Lo seguiré intentando, supongo que a la larga me saldrá!

¿Tenéis o conocéis algún blog o web donde pueda ver ideas, otras creaciones ... e incluso tutoriales?

4 comentarios:

  1. Hola guapa! esta manta té un pinta que....mmmmmm... lo calenteta que estaras a nes sofà. Te convidaré a un grup de facebook que es diu "menorca tejedora" i t'en cansaras de blogs, webs, patrons, idees.... esper que t'hagi ajudat. Besos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ohh! em fa moltes ganes! mu marte només me demana que li envii blocs de fer ganxet... així que, convidem al grup en voler!! ;)

      Eliminar
  2. hola, Maria del Mar!
    La manta és preciosa...
    Em quedo amb el somriure encisador i les calides mans que la fan...
    Felicitats per tot plegat.
    Et passo un blog que a mi em té molt enganxada,
    no només pel traball que fan amb les llanes...
    tembé amb el seu entorn.
    http://www.elclubdelallana.cat/
    Una forta abraçada des de l'Empordà.


    ResponderEliminar
  3. Moltíssimes gràcies Isabel! m'ho miraré amb detall! ;)

    Una aferrada!

    ResponderEliminar