1 nov. 2012

NOVA IMATGE- nueva imagen

Després d'un any i mig, més o menys... ja tenia ganes de fer canvis. I després de rodar molt per dins el meu cap, avui m'he inspirat i  ho he duit a terme.  I aquí teniu la nova imatge de 777inspiracions. Esper que agradi, perquè jo n'estic encantada!!!
 Realment reflexa allò que volia: claretat amb colors neutres ( per tal de destacar més els comentaris i imatges), maduresa i senzillesa. Hi haurà menys entrades, però de més qualitat. Potenciant les meves pròpies creacions, i de tant en tant inspirant amb creacions de altres artístes.
Hi haurà més canvis, i més novetats que aniré  posant  poc a poc. 
Gràcies a totes aquelles persones que dia a dia em segueixen!!
_______________
 Después de un año y medio, más o menos ... ya tenía ganas de hacer cambios. Y después de rodar muchas ideas dentro de mi cabeza,  hoy me he inspirado y lo he llevado a cabo. Y aquí tenéis la nueva imagen de 777inspiracions. Espero que guste, porque yo estoy encantada!
  Realmente refleja lo que quería: claridad con colores neutros (para destacar más los comentarios e imágenes), madurez y sencillez. Habrá menos entradas, pero de mayor calidad. Potenciando mis propias creaciones, y de vez en cuando inspirando con creaciones de otros artistas.
Habrá más cambios, y más novedades que iré poniendo  poco a poco.
Gracias a todas aquellas personas que día a día me siguen!


3 comentarios:

 1. Guau, quin nou look!
  M'encanta. Està tot molt ordenat i nítid. És agradable, pràctic... i molt vintage!!

  FELICITATS, Maria del Mar!!!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. MOLTÍSSIMES GRÀCIES ISABEL!
   m'agrada veure que el bloc transmet el que realment volia! ;)

   Eliminar
 2. Ens haurem d'acostumar a aquesta nova imatge... molta sort.

  ResponderEliminar