22 nov 2012

TELES I FELTRE- telas y fieltro

Quan descobreixes el "món de les teles"... es una vertadera perdició! N'hi ha tantes... de tants de dibuixos, colors, textures... una locura! Però el vertader problema sorgeix quan tens moltíssimes teles (les que veieu a la foto de baix són les meves preferides, però tenc dues caixes més...) i no saps com guardar-les, col·locar-les... ORGANITZAR-LES!
Al final vaig optar per doblegar-les amb les mateixa mida, i guardar-les dins aquesta caixa. D'aquesta manera, estan guardades i puc localitzar fàcilment la que vull emprar. 
A veure quan de temps dura tan ben col·locat!! ;)
També vaig fer el mateix amb el feltre.
____________________
Cuando descubres el "mundo de las telas" ... es una verdadera perdición! Hay tantas ... de tantos dibujos, colores, texturas ... una locura! Pero el verdadero problema surge cuando tienes muchísimas telas (las que veis en la foto de abajo son mis preferidas, pero tengo dos cajas más ...) y no sabes cómo guardarlas, colocarlas ... ¡ORGANIZARLAS!
Al final opté por doblar con las misma medida, y guardarlas dentro de esta caja. De esta manera, están guardadas y puedo localizar fácilmente la que quiero utilizar.
A ver cuánto tiempo dura tan bien colocado! ;)
También hice lo mismo con el fieltro.

1 comentario:

  1. M'agrada Maria del Mar, jo tenc més o menys el mateix problema... i ara em sembla que ja he trobat la solució !. Gràcies guapa.

    ResponderEliminar