7 abr 2013

ÀLBUM D'SCRAPBOOK

Ja torn a ser aquí! Amb les piles ben carregades i amb moltes ganes de mostrar-vos tot el que vaig fer abans de partir de vacances. 
Sempre em passa el mateix. És acabar el trimestre, tenir molta feina d'escola i tenir mils de projectes a fer. Ara que ja estic més relaxada, amb tranquil·litat els puc compartir amb vosaltres!

Aquest és el primer. Un regal que li vaig fer a la meva mare. Un àlbum fet d'scrapbook amb diferents tècniques apreses al taller de scrapbook que vaig fer el mes passat. I després de moltes hores... el resultat em va enamorar!! Ara ja està en mans de la seva propietària, que en veure el que era, va quedar sense paraules!! ;)
Si mai n'heu fet cap... ho recoman! Una manera molt especial de guardar records, viatges, situacions especials...
________________
Ya estoy aquí! Con las pilas bien cargadas y con muchas ganas de mostraros todo lo que hice antes de partir de vacaciones.
Siempre me pasa lo mismo. Es acabar el trimestre, tener mucho trabajo de escuela y tener miles de proyectos a realizar. Ahora que ya estoy más relajada, con tranquilidad los puedo compartir con vosotros/as!

Este es el primero. Un regalo que le hice a mi madre. Un álbum hecho de scrapbook con diferentes técnicas aprendidas en el taller de scrapbook que hice el mes pasado. Y después de muchas horas ... el resultado me enamoró! Ahora ya está en manos de su propietaria, que al ver lo que era, quedó sin palabras! ;)

Si nunca habéis hecho ninguno ... lo recomiendo! Una manera muy especial de guardar recuerdos, viajes, situaciones especiales ...











Què trobau, vos agrada?
_____
Que os parece, ¿os gusta?

4 comentarios:

  1. Uauuuu!!!! Maria del Mar, t'has superat. M'encanta!

    ResponderEliminar
  2. Quina cosa més mona Maria del Mar... Segur que li va encantar a la teva mare...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies!! la veritat és que sí! Es va emocionar... :D

      Eliminar