9 abr 2013

TALLER CARVAT DE SEGELLS!- taller carvado de sellos

I a la fi avui es fa realitat un dels projectes que tenia en ment, i que des de fa unes setmanes estic preparant...
UN TALLER DE CARVAT DE SEGELLS A CIUTADELLA! 
Amb la col·laboració de Confetti, dissabte 20 d'abril, faré un taller de carvat de segells de goma. En aquest cas el tema serà la primavera, i a més d'aprendre a carvar els teus propis segells amb material de qualitat, podràs decorar una bossa de roba amb els teus propis segells!! Què et sembla?
De moment el lloc s'ha de concretar, però puc assegurar que ens ho passarem molt bé compartint idees, dissenys i principalment carvant!
LES PLACES SÓN LÍMITADES, així que si et fa ganes... no ho dubtis! Entra al facebook, i confirma la teva assistència i passa per la tenda de confetti per apuntar-te!
________________
Y al fin hoy se hace realidad uno de los proyectos que tenía en mente, y que desde hace unas semanas estoy preparando ...
UN TALLER DE CARVAR DE SELLOS A CIUTADELLA!
Con la colaboración de Confetti, el sábado 20 de abril, haré un taller de carvar de sellos de goma. En este caso el tema será la primavera, y además de aprender a carvar tus propios sellos con material de calidad, podrás decorar una bolsa de tela con tus propios sellos! ¿Qué te parece?
De momento el sitio no se  ha concretado, pero puedo asegurar que nos lo pasaremos genial compartiendo ideas, diseños y principalmente carvando!
LAS PLAZAS SON LIMITADAS, así que si te apetece ... no lo dudes! Entra en facebook, y confirma tu asistencia y pasa por la tienda de confetti para apuntarte!

2 comentarios:

  1. oooh! M'encantaria poder-hi assistir... Esper que vagi molt bé!
    Besades

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies! hi tenc molta il·lusió! Ja contaré com va... ;)
      Besades!!!!!!!!!!!!!!!!

      Eliminar