25 abr. 2013

TALLER D'ORIGAMI

Fer feina de mestra té moments màgics com aquest. A principi de curs vaig sol·licitar un taller d'origami per fer amb els meus alumnes, i fa un mes el vàrem fer.
 I si us dic que vaig disfrutar més que els alumnes? I vos asegur que ells estaven amb la boca oberta! però els meus ulls no donaven per a més... el meu dit no deixava de clicar el botó de la càmera per fer fotos... i de dintre d'una capsa feta de paper cada cop sortien més i més figuretes de paper!!!
Qui viatge dia a dia de bloc en bloc, sabrà que tot allò relacionat amb el món japonès està molt present en  les manualitats... un estil delicat, senzill... 
Na Kaori va ser l'encarregada de fer aquest preciós taller. Una japonesa que des de fa alguns anys viu a Menorca. Els seus cabells llargs, negres, les seves petites mans, les seva roba... ens va transportar al vertader Japó. 

Gambes, ocells, capses, estrelles, anells, titelles, sobres, gots, caragols...Si teniu l'oportunitat de fer algun taller d'quests... val la pena!!
 ÉS UN ART EN MAJÚSCULES!
___________________
Trabajar  de maestra tiene momentos mágicos como este. A principio de curso solicité un taller de origami para hacer con mis alumnos, y hace un mes el hicimos.
  ¿Y si os digo que disfruté más que los alumnos? Y os aseguro que ellos estaban con la boca abierta! pero mis ojos no daban para más ... mi dedo no dejaba de pulsar el botón de la cámara para hacer fotos ... y dentro de una caja hecha de papel cada vez salían más y más figuritas de papel!
Quien viaja día a día de blog en blog, sabrá que todo lo relacionado con el mundo japonés está muy presente en  las manualidades ... un estilo delicado, sencillo ...
Na Kaori  fue la encargada de hacer este precioso taller. Una japonesa que desde hace algunos años vive en Menorca. Sus cabellos largos, negros, sus pequeñas manos, su ropa ... nos transportó al verdadero Japón.

Gambas, pájaros, cajas, estrellas, anillos, marionetas, sobres, vasos, caracoles ... Si tenéis  la oportunidad de hacer algún taller de estos ... vale la pena!
   ES UN ARTE EN MAYÚSCULAS!


Els alumnes i jo vàrem aprendre a fer un anell, pingüins, una capsa, i el famós caragol! ;)
____________________
Los alumnos y yo aprendimos hacer un anillo, pingüinos, una caja y el famoso caracol! ;)


No hay comentarios:

Publicar un comentario