17 jun 2013

PER A QUÈ N'ERIKA NO OBLIDI ELS PETITS DE TRAMUNTANA - para que Erika no olvida a los pequeños de Tramundana

Ja sóc aquí!! després de setmanes de desconexió de bloc per motius de feina!
 Ja sabeu, el mes de juny és un més molt feixuc per els/les mestres. Acabar feines, avaluar, posar notes, comença la calor, els alumnes acaben amb la nostra paciència... ;) També és viuen moments especials... principalment  d'acomiadaments.
 En aquest cas acabava les pràctiques n'Erika, una futura mestra d'infantil, que no només ha ajudat a la seva tutora de pràctiques, sinó a totes les mestres de tramuntana. Al ser una escola tan petita, tot es viu amb molta intensitat i d'una manera molt familiar. 
Na Carol, la mestre d'infantil, em va demanar ajuda per fer-li algun detall per recordar els seus petits alumnes. I el meu cap va començar a maquinar... i amb l'ajuda dels més petits ( 3, 4 i 5 anys) i algunes fotos ,vaig poder fer un àlbum d'scrapbook en forma d'acordió.  Era la primera vegada que feia un àlbum d'aquesta manera i em va encantar així com va quedar i més encara quan n'Erika el va rebre i es va emocionar... 
MISSIÓ COMPLERTA!
________________________________________

Ya estoy aquí! después de semanas de desconexión de bloque por motivos de trabajo!
  Ya sabéis, el mes de junio es un además muy pesado para los / las maestros. Terminar trabajos, evaluar, poner notas, empieza el calor, los alumnos terminan con nuestra paciencia ... ;) También es viven momentos especiales ... principalmente de despidos.
  En este caso terminaba las prácticas n'Erika, una futura maestra de infantil, que no sólo ha ayudado a su tutora de prácticas, sino a todas las maestras de tramontana. Al ser una escuela tan pequeña, todo se vive con mucha intensidad y de una manera muy familiar.
Na Carol, la maestro de infantil, me pidió ayuda para hacerle algún detalle para recordar sus pequeños alumnos. Y mi cabeza empezó a maquinar ... y con la ayuda de los más pequeños (3, 4 y 5 años) y algunas fotos,  le pude hacer un álbum de scrapbook en forma de acordeón. Era la primera vez que hacía un álbum de esta manera y me encantó así como quedó y más aún cuando n'Erika lo recibió y se emocionó ...
MISIÓN CUMPLIDA!



Tots els petits artístes  de l'escola, amb l'ajuda dels meus alumnes ( 5è i 6è) van dibuixar a n'Erika... Uns retractes molt divertits!
________
Todos los pequeños artistas de la escuela,con la ajuda de mis alumnos ( 5º y 6º) dibujaron a Erika ... Unos retractos muy divertidos!















 Vaig deixar etiquetes i espais en blanc, perquè na Carol pogués dedicar-li algunes paraules. Puc dir que varen ser unes precioses paraules, que ferer que l'àlbum fos únic i especial.
____________
Dejé etiquetas y espacios en blanco, para que Carol pudiera dedicarle algunas palabras. Puedo decir que fueron unas preciosas palabras, que hicieron que el álbum fuera único y especial!

6 comentarios:

  1. Ets una artistassaaaa!!! :-) Me va encantar i el mostro a tothom jiji ben orgullosa!!! Muà

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. moltes gràcies Erika! Saps que ho vaig fer amb molta il·lusió! :D

      Eliminar
  2. Respuestas
    1. Sonia! Moltes gràcies!!! a veure si ens veim per enmig aquestes festes! ;)

      Eliminar
  3. Ets una artista de scrap, m'encanta !!!

    ResponderEliminar