9 jul 2013

MENORCA EDU21

Bon dia!! els matins de vacances tenen tant de llum! :D
 Després d'una setmaneta de descans per Mallorca amb la meva família i amics... torn a ser a casa. Més relaxada, amb moltes coses que contar-vos i moltes idees dins el cap per fer! ( sincerament, la llista és tan llarga que no sé si ho faré tot). 
Però anem per parts! Avui toca "menorca edu21". Ja sabeu que em varen demanar si podia col·laborar amb ells fent els cartells que cada dimecres i diumenge publiquen en la seva pàgina de facebook i al seu bloc, i estic encantada! la veritat que poder posar el meu granet en aquest projecte és tot un orgull!. I avui estic el doble de contenta, ja que dilluns es fa la presentació oficial als mitjans de comunicació. I aquest és el cartell! 
Si aquest dia vens a Ciutadella,
 no dubtis en venir a treure punta als teus somnis!
__________________________
Buenos días! las mañanas de vacaciones tienen tanta de luz! : D
  Después de una semanita de descanso por Mallorca con mi familia y amigos ... vuelvo a estar en casa. Más relajada, con muchas cosas que contaros y muchas ideas en la cabeza para hacer! (Sinceramente, la lista es tan larga que no sé si lo haré todo).
¡Pero iremos por partes! Hoy toca "menorca edu21". Ya sabéis que me pidieron si podía colaborar con ellos haciendo los carteles que cada miércoles y domingo publican en su página de facebook y en su blog, y estoy encantada! la verdad que poder poner mi granito en este proyecto es todo un orgullo!. Y hoy estoy el doble de contenta, ya que el lunes se hace la presentación oficial a los medios de comunicación. Y este es el cartel!
Si este día vienes por Ciutadella,
  ¡no dudes en venir a sacar punta a tus sueños!

No hay comentarios:

Publicar un comentario