22 jul. 2013

MINI ÀLBUMS PELS MEUS PETITSGRANS- miniálbunes para mis pequeñosgrandes

Ja us vaig contar com em coneixien els meus alumnes... La veritat que això es mutu. Per això, al grupet de 6è que acabava, els hi varem fer aquest petit detall. Va ser molt divertit! Un petit album d'scrapbook amb fotos de quan eren petits i ple de comentaris i paraules precioses dels seus companys d'aula ( que encara els hi queda un any per deixar el centre). 
Sé que els hi va encantar! Més d'un va plorar!
 I és que... ja ho dic jo... que dins una aula no només s'ensenya a dividir, llegir o escriure, hi ha coses molt més importants que només ells i jo sabem ;)
_______________________
Ya os conté como me conocían mis alumnos ... La verdad que esto se mutuo. 
Por ello, al grupito de 6 º que acababa, les hicimos este pequeño detalle. Fue muy divertido! Un pequeño álbum de scrapbook con fotos de cuando eran pequeños y lleno de comentarios y palabras preciosas de sus compañeros de aula (que aún les queda un año para dejar el centro).
Sé que les encantó! Más de un lloró!
  Y es que ... ya lo digo yo ... que en un aula no sólo se enseña a dividir, leer o escribir, hay cosas mucho más importantes que sólo ellos y yo sabemos;)





6 comentarios:

 1. Un record preciós que mai oblidaran!!! són d'aquells detalls que es porten al cor i amb el temps et fan evocar aquells moments especials. Un petonet

  ResponderEliminar
 2. Són preciosos, segur que no t'oblidaran...

  ResponderEliminar
 3. BONÍSSIM!!! magnífica idea. Mela copioooooooooooooooo!!!!
  ;-) Rosa

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Rosa!! els hi encantarà! :D Un record fàcil de fer, on tots posen el seu granet d'arena!

   Eliminar