15 jul 2013

UN CA ANOMENAT LUCA- un perro llamado Luca

Bon dia!! 

Heu rebut mai un regal tan encertat que no podeu creure que us coneguin tant? Doncs això em va passar aquest final de curs...

 Com cada any arriben els darrers dies , i floreixen molts de sentiments, alegria per acabar i desconnectar i pena perquè mig cor em deixa i va cap a l'institut ( nota: sóc méstra a una escola unitària , concretament de 3r cicle, per tant tenc alumnes de 5è i altres de 6è). Són molts mesos de convivència, moltes hores de converses, rialles, llàgrimes...i això és nota. I tant que és nota! I ho descobreixes el dia que un dels teus alumnes et demostra que et coneix tant que et fa un regal fet amb tant d'amor... que és impossible no deixar caure unes llàgrimes. 

Ell va ser en Luca, un nen que després de descobrir (amb el taller" fil i agulla" que imparteixo a l'escola) que cosir no és avorrit ni tampoc només de dones, que el millor regal que em podria fer per recordar-lo sempre era cosir amb les seves mans ( i amb un poc d'ajuda de la seva mare... ( em va confesar)) aquest preciós ca! 
No creis que és un regal per guardar tota la vida? 
_______________________
Buenos días!

Habéis recibido nunca un regalo tan acertado que no podéis creer que os conozcan tanto? Pues eso me pasó este fin de curso ...

  Como cada año llegan los últimos días, y florecen muchos  sentimientos, alegría para terminar y desconectar y pena porque medio corazón me deja y va hacia el instituto (nota: soy maestra en una escuela unitaria, concretamente de 3 º ciclo, por tanto tengo alumnos de 5 º y otros de 6 º). Son muchos meses de convivencia, muchas horas de conversaciones, risas, lágrimas ... y eso se nota. Y vaya si se nota! Y lo descubres el día que uno de tus alumnos te demuestra que te conoce tanto que te hace un regalo hecho con tanto amor ... que es imposible no dejar caer unas lágrimas.

Él fue en Luca, un niño que tras descubrir (con el taller "hilo y aguja" que imparto en la escuela) que coser no es aburrido ni tampoco sólo de mujeres, que el mejor regalo que me podría hacer para recordarlo siempre era coser con sus manos (y con un poco de ayuda de su madre ... (me confesó)) este precioso perro!
¿No crees que es un regalo para guardar toda la vida?






Per cert, nova adquisió per a la casa nova! Sa cadira "eames" me xifla!
_______________
Por cierto, nueva adquisión para la casa nueva! Sa silla "Eames" me encanta!

1 comentario:

  1. Es una pasada. Senyal que la mestra del taller de "fil i agulla" va ser bé la seva feina...

    ResponderEliminar