18 sept 2013

COMENÇAM DE NOU!-empezamos de nuevo!

Si per casualitat avui has entrat al meu bloc, i has vist una imatge, després has tornat a entrar i n'hi havia una altre... tranqui·la, no t'has tornat loca... la loca he estat jo, que avui si o si he volgut canviar la imatge del bloc, i he canviat d'opinió mil vegades!
Però ara sí, ara ja estic segura de quina és la imatge que vull transmetre, al menys per una temporada. Una imatge fresca i senzilla.
Amb les fotos, veureu quins són els principals canvis!
A més vull contar-vos que a partir de dilluns tornaré a actualitzar setmanalment!! ( yupi!)      Atenció a quin serà el "planning":

DILLUNS D'INSPIRACIONS--> Us mostraré fotos, blogs, idees... que diariament m'inpiren per fer coses!
DIMECRES DE CREACIONS--> els dimecres seran meus! per mostrar-vos tot allò que he creat amb les meves mans!
DIVENDRES DIY--> tornaré a publicar tutorials!! Tutorials de tot tipus, forma i color! tants de creació pròpia com d'altres  fantastiques artistes que hi ha pel món dels blocs i webs crafts! De manera que no hi haurà excusa... tindreu tot el cap de setmana per crear!!!!

Què trobau? fa bona pinta, no??? Vinc amb les piles carregades, però encara amb miiiiiil coses per fer... que ja us aniré contant! Aquest final del 2013 / 2014 promet moooolt de moviment!
________________________________________________
Si por casualidad hoy has entrado en mi blog, y has visto una imagen, luego has vuelto a entrar y había otra ... tranquila, no has vuelto loca ... la loca he sido yo, que hoy si o si he querido cambiar la imagen del blog,y he cambiado de opinión mil veces!
Pero ahora sí, ahora ya estoy segura de cuál es la imagen que quiero transmitir, al menos por una temporada. Una imagen fresca y sencilla.
Con las fotos, verá cuáles son los principales cambios!
Además quiero contaros que a partir del lunes volveré a actualizar semanalmente! (Yupi!) Atención a cuál será el "planning":

LUNES DE INSPIRACIONES -> Os mostraré fotos, blogs, ideas ... que diariamente me inspiran para crear!
MIÉRCOLES DE CREACIONES -> los miércoles serán míos! para mostrar todo lo que he creado con mis manos!
VIERNES DIY -> volveré a publicar tutoriales! Tutoriales de todo tipo, forma y color! tantos de creación propia como de otras fantásticas artistas que hay por el mundo de los blogs y webs crafts! De modo que no habrá excusa ... tendréis todo el fin de semana para crear!

Tiene buena pinta, no?? Vengo con las pilas cargadas, pero aún con miiiiiil cosas por hacer ... que ya os iré contando! Este final del 2013/2014 promete muuuucho movimiento!

**********



1 comentario:

  1. moltíssimes gràcies Roser i Montse! he llegit els vostres comentaris, però sense voler... els he eliminat!! ggrrrr...

    un beso enorme a les dues!!

    ResponderEliminar