9 oct 2013

ET REGALEM...- te regalamos...

Aquesta és una entrada que m'ha costat moltíssim fer-la ( l'he esborrat mil vegades), i és que la vida, és meravellosa però a la vegada molt dura, i sempre pensam que és dura amb qui menys s'ho mereix.
En aquest cas, la meva amiga mai pensava que es trobaria en la situació que està ara, ni nosaltres pensavem que hauríem d'acompanyar-la en aquest camí tan dur.
Però quan passa, no hi ha temps per pensar, ni per enfadar-se, ni tan sols per cridar als 4 vents:
"PER QUÈ!??!".
Quan passa... simplement dediques un dia a plorar ben fort, agafar aire i regalar-li totes les teves forces a ELLA, perquè tiri endavant.
Ha estat un estiu "estrany", principalment per ella, però el amics, encara que molts estam lluny, o algunes han estat anys sense estar al seu costat, ara hi som!
I un dia 11 arribà el seu aniversari i nosaltres li volguerem fer un regal. Un regal "ple de regals", que l'acompanyaran en moments de decaiguda, en moments on pensi que no hi ha llum, en moments en que el mal no li deixi somriure.

Em sent afortunada perquè vaig poder estar molts de dies creant aquest regal, sempre amb un gran somriure i en alguns moments amb alguna llàgrima rodolant...
Ara, ella ja fa un mes que ho té en les seves mans, i encara que vaig presenciar la seva sorpresa per "webcam" puc assegurar que la màgia va traspassar la pantalla. I aquell moment mai sortirà del meu cap.

T'ESTIM VALENTA NOSTRA!! No aturis mai de mirar endavant!!
________________
Esta es una entrada que me ha costado muchísimo hacerla ( la he borrado mil veces ) , y es que la vida , es maravillosa pero a la vez muy dura , y siempre pensamos que es dura con quien menos se lo merece .
En este caso , mi amiga nunca pensaba que se encontraría en la situación que está ahora , ni nosotros pensamos que deberíamos acompañarla en este camino tan duro .
Pero cuando ocurre, no hay tiempo para pensar , ni para enfadarse, ni siquiera para gritar a los 4 vientos :
" ¿POR QUÉ??? " .
Cuando pasa ... simplemente dedicas un día a llorar muy fuerte , tomar aire y regalarle todas tus fuerzas a ELLA , para que salga adelante .
Ha sido un verano "extraño" , principalmente por ella , pero los amigos , aunque muchos estamos lejos, o algunas han estado años sin estar a su lado , ¡ahora estamos!
Y un día 11 llegó su cumpleaños y nosotros le quisiéramos hacer un regalo . Un regalo " lleno de regalos " , que la acompañarán en momentos de decaída , en momentos donde piense que no hay luz , en momentos en que el mal no le deje sonreir .

Me siento afortunada porque pude estar muchos días creando este regalo , siempre con una gran sonrisa y en algunos momentos con alguna lágrima rodando ...
Ahora, ella ya hace un mes que lo tiene en sus manos , y aunque presencié su sorpresa por " webcam" puedo asegurar que la magia traspasó la pantalla. Y ese momento nunca saldrá de mi cabeza .
TE QUIERO VALIENTE!! No pares nunca de mirar adelante !


Promet mostrar-vos i explicar-vos  amb tranquil·litat aquest àlbum! 
________________
prometo enseñaros y explicaros con tranquilidad este álbum!

4 comentarios:

  1. Un gran regal plé de grans regals que segur l'hi treuram més d'un somriure a Ella....Una abraçada..

    ResponderEliminar
  2. Ets increïble!!!! Gràcies per el superregal i sobretot gràcies per estar al meu costat. T'estim!!!! Quasi tenc acabada la capsa per a guardar el meu gran tresor que és aquest scrapbook. Ja t'enviaré fotos!!! Muaaaaaaa

    ResponderEliminar
  3. Mmm... una entrada molt emotiva i un àlbum preciós (acompanyada per cert d'una cançó molt xula que acabo de descobrir). El millor dels mals moments, o les èpoques dures és saber que no estàs sol i que hi ha unes quantes mans al teu costat que t'agafen quan creus que cauràs. Segur que serà un regal que sempre portarà al cor. Un petonàs

    ResponderEliminar
  4. Es regals fets amb sentiment sempre són més especials. I si, a més, saps fer un regal alegre en un moment delicat, es seu valor es multiplica!! Felicitats per s'iniciativa i pes resultat!

    ResponderEliminar