8 ene. 2014

DECORACIÓ DE NADAL-Decoración de navidad

Sé que ja ha passat Nadal... I ara mateix el que menys ganes fa és veure llumets, bolletes, espelmes... Però sóc així de rara. La gent comença a preparar la seva decoració Nadalenca a principi de mes de desembre. Jo, ho faig de ple dins les festes ( és a dir, dia 23 no tenia res fet). El motiu? Els finals de trimestre, com a totes les mestres, ens fa anar loques!
Conclusió. Aquesta setmana et marejaré un poc més i et mostraré algunes de les cosetes que he fet aquest any per decorar. La veritat que no m'he complicat gaire. Algunes pìnyes, un poc de verd comprat a la tenda "dels xinos", unes espelmes d'Ikea... i poca cosa més. El resultat?? més contenta que mai!!! ( estic per deixar-ho tot l'any!) ;)
_____________________________
Sé que ya ha pasado navidad ... Y ahora mismo lo que menos ganas hace es ver lucecitas, bolitas, velas ... Pero soy así de rara. La gente comienza a preparar su decoración Navideña a principios de mes de diciembre. Yo, lo hago de lleno en las fiestas (es decir, 23 no tenía nada hecho). ¿El motivo? Los finales de trimestre, como a todas las maestras, nos hace ir locas!
Conclusión. Esta semana marearé un poco más y te mostraré algunas de las cositas que he hecho este año para decorar. La verdad que no me he complicado mucho. Algunas piñas, un poco de verde comprado en la tienda "de los chinos", unas velas de Ikea ... y poco más. El resultado? más contenta que nunca! (Estoy por dejarlo todo el año!);)
La decoració em va servir com a centre de taula pel dia de Cap d'any. Passat aquest dia va decorar un racó de la sala.
________________
La decoración me sirvió como centro de mesa para el día de Nochevieja. Pasado ese día pasó a decorar un rincón de la sala.


No hay comentarios:

Publicar un comentario