26 feb. 2014

WEDDING NOTEBOOK

Avui, una entrada de les que m'agraden! Una d'aquestes que són especials... i que m'encanta poder compartir amb tu!

La veritat que des del mes de setembre vaig un poc estressada ( no sé si ho has notat...), le meu cap només pensa idees, imagina, crea... asseguda al sofà, conduint camí a la feina, escoltant música, caminant... i tot per fer del dia 10 de maig un dia molt especial. El dia de la nostra boda!!!

No vull contar massa detalls de tot el que es cou dins el meu cap i entre les meves mans, però promet que una vegada hagi passat tot, ho compartiré!

Ara per començar, vos vull contar que els encarregats d'ajudar-nos a guardar per sempre un record d'aquest dia, amb fotos i video, seran els mallorquins Sr&Sra Smith, passau pel seu facebook o web i disfrutau del que fan! Són uns vertaders artistes, i sé que amb ells podrem estar tranquils!

Entendràs perquè ens vam decantar per ells quan us conti que una vegada vam decidir contractar-los ens van fer arribar a casa un "wedding notebook" , per així contar-lis per escrit i amb fotos la nostra història i les nostres idees per la boda, i poder personalitzar la seva feina.
No em vaig poder resistir! i l'energia de l'scrapbook es va apoderar de jo!!! Les meves mans ja no van poder aturar!  I una vegada els Señores Smith van rebre el "wedding notebook"... la màgia va aperèixer!
____________________________________
Hoy, una entrada de las que me gustan ! Una de esas que son especiales ... y que me encanta poder compartir contigo !

La verdad que desde el mes de septiembre estoy un poco estresada( no sé si lo has notado ... ) ,  mi cabeza sólo piensa ideas , imagina , crea ... sentada en el sofá , conduciendo camino al trabajo , escuchando música, caminando ... y todo para hacer del día 10 de mayo un día muy especial . El día de nuestra boda !

No quiero contar demasiados detalles de todo lo que se cuece en mi cabeza y en mis manos , pero prometo que una vez que haya pasado todo , lo compartiré !

Ahora para empezar , os quiero contar que los encargados de ayudarnos a guardar para siempre un recuerdo de este día , con fotos y video , serán los mallorquines Sr. & Sra. Smith , pasa por su facebook o web y disfruta de lo que hacen ! Son unos verdaderos artistas , y sé que con ellos podremos estar tranquilos!

Entenderás porque nos decantamos por ellos cuando os cuente que una vez decidimos contratarlos nos hicieron llegar a casa un " wedding notebook " , para así contarles por escrito y con fotos nuestra historia y nuestras ideas para la boda , y poder personalizar su trabajo.
No me pude resistir ! y la energía del scrapbook se apoderó de mi ! Mis manos ya no pudieron parar! Y una vez los Señores Smith recibieron el " wedding notebook " ... la magia apareció !
4 comentarios:

 1. M'encanta!! S'enhorabona pes casament, sé cert que serà molt especial i ben vostro. Si començau amb un llibre així... no hi faltarà detall, serà molt especial!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Moltes gràcies Francina!! Comença haver-hi nirvis, però també molta il·lusió!

   Eliminar
 2. Fa dies que vaig veure l'entrada i et volia deixar un comentari. D'entrada moltes felicitats per aquest casament que ja s'apropa, però sobretot moltes felicitats per aquest recull tan meravellós d'aquesta vida ja compartida! És una passada!!! m'encanta... i serà per sempre un record espectacular!! Un petonet

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Montse!!! moltes gràcies! la veritat que em va dur feina, i més ara que tenc mil coses a fer... però com tu dius, serà un record per sempre i no podia deixar passar l'oportunitat per fer-ho!! :D

   Eliminar