30 jul 2014

NUVIS AMIGURUMI- Novios amigurumi

Quan una parella té pensat casar-se, un moment important és el de "passar la pilota" a una altra parella i entregar-li els nuvis. Quina il·lusió ens feia aquest moment! I a més teníem molt clar que en Pau i na Llompi Xisca serien els afortunats! ;)

Volíem uns nuvis especials, diferents... que una vegada entregats no quedassin quiets per sempre dins un calaix o damunt una estanteria! Na Susana de susicoses, va ser l'encarregada de fer els meus pensaments 
realitat! I és que sabia que només ella ho podria fer! A més ens ho va fer amb tantes ganes, il·lusió... que cada puntada de ganxet era plena d'amor! Per això el resultat no va poder ser un altre que una obra d'art!

GRÀCIES SUSANA! 
__________________________________________

Cuando una pareja tiene pensado casarse, un momento importante es el de "pasar la pelota" a otra pareja y entregarle los novios. Qué ilusión nos hacía este momento! Y además teníamos muy claro que Pablo y na Llompi  Xisca serían los afortunados! ;) 

Queríamos unos novios especiales, diferentes ... que una vez entregados no quedaran quietos para siempre en un cajón o sobre una estantería! Susana de susicoses, fue la encargada de hacer mis pensamientos 
realidad! Y es que sabía que sólo ella lo podría hacer! Además nos lo hizo con tantas ganas, ilusión ... que cada puntada de ganchillo estaba llena de amor! Por eso el resultado no pudo ser otro que una obra de arte! 


GRACIAS SUSANA!




Quatre  titelles de dit, fetes d'amigurumi. Dues que ens representen a nosaltres i les altres dues els nostres amics. 

I no ho dubteu! Si teniu pensat casar-vos, posau-vos en contacte amb ella! Us farà un nuvis personalitzats i preciosos!!!
_______________________
Cuatro marionetas de dedo, hechas de amigurumi. Dos que nos representan a nosotros y las otras dos nuestros amigos. 
Y no lo dudéis! Si tiene pensado casaros, ponte en contacto con ella! Os hará un novios personalizados y preciosos!

2 comentarios:

  1. Va ésser un plaer fer realitat els nuvis que teníeu al cap, i estic feliça d'haver-ho aconseguitat. Gràcies per confiar en jo.

    ResponderEliminar