6 ago. 2014

NUVIS AMIGURUMI 2 - Novios amigurumi 2

Recordau la setmana passada que us vaig contar la preciosa feina feta de na Susana de susicoses? Uns nuvis d'amigurumi que ens van enamorar! 
Jo també vaig voler participar, i vaig fer la segona part. Un lloc on guardar les titelles. La idea va ser molt senzilla. Un marc de fotos d'ikea, una base amb dos pals per poder posar els nuvis, i per acabar un poc de decoració amb washi tape, fil, lletres de fusta... 
El resultat? Un marc per guardar per sempre!
__________________________
Recuerde la semana pasada que le conté la preciosa trabajo realizado de Susana de susicoses? Unos novios de amigurumi que nos enamoraron! 
Yo también quise participar, hice la segunda parte. Un lugar donde guardar las marionetas. La idea fue muy sencilla. Un marco de fotos de ikea, una base con dos postes para poder poner los novios, y para terminar un poco de decoración con washi tape, hilo, letras de madera ... 
El resultado? Un marco para guardar para siempre!Els "mini nuvis" Pau i Xisca ja tenen el seu lloc! ( Xisca em va envia una foto per confirmar-ho!)
____________
Los "mini novios" Pau i Xisca ya tienen su sitio! ( Xisca me envió una foto para confirmarlo! ;)

 I els nostres "mini nuvis" també! Acompanyats per altres records del dia "B" com la bicicleta de ditades i el cor ple d'amor dels meus amics mallorquins!!
_____________

Y nuestros "mini novios" también! Acompañados por otros recuerdos del día "B" como la bicicleta de huellas y el corazón lleno de amor de mis amigos mallorquines!1 comentario: