29 abr. 2015

PITET PUNT DE CREU - Babero punto de cruz

Na Paula és una nina molt afortunada... Per què? Perque a part de tenir uns pares que l'estimen amb locura, té una madrina que perd el nord per ella!!
Una madrina que està lluny... però que diariament la sentim molt aprop. Ja sigui per video conferència, teléfon, whatsApp... I és que estic segura que quan na Paula sigui un poc més gran perdrà el cap per la seva madrina!

Sa madrina de na Paula, no és molt manyosa... però si que és una artista del punt de creu! I na Paula no podia ser menys... ella havia de tenir el seu pitet !! I sa veritat... quan el vaig veure em vaig enamorar!! I he  tengut més de dues discusions amb la meva germana, perquè em neg a utilitzar-lo... em fa moltíssima pena!! Abans de tacar-lo l'enmarcaria !

GRÀCIES MADRINA LOCA PER ESTIMAR TANT A SA NOSTRA BOLLETA! 
___________________________

Paula es una niña muy afortunada ... ¿Por qué? Porque aparte de tener unos padres que le quieren con locura, tiene una madrina que pierde el norte por ella !!
Una madrina que está lejos ... pero que diariamente la sentimos muy cerca. Ya sea por video-conferencia, teléfono,whatsApp ... Y es que estoy segura de que cuando Paula sea un poco más grande perderá la cabeza por su madrina!

La madrina de Paula, no es muy habilidosa ... pero si que es una artista del punto de cruz! Y Paula no podía ser menos ... ella tenía que tener su babero !! Y la verdad ... cuando lo vi me enamoré !! Y he tenido más de dos discusiones con mi hermana, porque me niego a utilizarlo ... me hace muchísima pena !! Antes de mancharlo lo enmarcaría!

GRACIAS MADRINA LOCA POR AMAR TANTO A NUESTRA BOLITANo hay comentarios:

Publicar un comentario