6 may. 2015

1 any del nostre M&M - 1 año de nuestro M&M

L'entrada d'avui és molt especial... i em feia moltes ganes poder-la compartir amb tots vosaltres!!! Hi haurà gent que ja l'ha vist... altres que no. Gent que em coneix en persona, altres que no m'han vist mai. Però que més dóna! És un video especial i fet amb el més bon gust del món. Us xerr del trailer de la nostra boda!

diumenge ja farà un any. Sembla que era ahir! Ho tornaria a viure tot mil vegades més. Tot igual. Sense cap canvi. Amb els mateixos nirvis, amb les mateixes pors, amb la mateixa emoció...
Ho tornaria a viure tot, amb una nova convidada, i segurament la més important.
La nostra Petita Paula.

____________________
La entrada de hoy es muy especial ... y me hacía muchas ganas poderlo compartir con todos vosotros !!! Habrá gente que ya lo ha visto ... otros que no. Gente que me conoce en persona, otros que no me han visto nunca. Pero que más da! Es un video especial y hecho con el mejor gusto del mundo. ¡Os hablo del trailer de nuestra boda!

Domingo ya hará un año. Parece que fue ayer! Lo volvería a vivir todo mil veces más. Todo igual. Sin ningún cambio. Con los mismos nervios, con los mismos miedos, con la misma emoción ...
Lo volvería a vivir todo, con una nueva invitada, y seguramente la más importante.
Nuestra Pequeña Paula.

Per si no ho sabeu, els artistes són Sr&Sra Smith. Si estau pensant en casar-vos... NO HO DUBTEU! Va ser una de les millors decisions que vàrem prendre.
Amb aquest vídeo, viureu mils moments d'aquell dia 10 de maig.
 Uns moments, que gràcies a  Sr&Sra Smith mai podrem oblidar!
_____________
Por si no lo sabéis, los artistas son Sr & Sra Smith. Si estáis pensando en casaros ... NO LO DUDÉIS! Fue una de las mejores decisiones que tomamos.
Con este vídeo, viviréis miles de momentos de aquel día 10 de mayo. 
Unos momentos, que gracias a Sr. & Sra Smith nunca podremos olvidar!

2 comentarios:

 1. Jo som de les que no te coneixen però he de dir que és espectacular. Enhorabona!

  Caterina
  somriuresicolors.blogspot.com

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Caterina! Moltes gràcies! va ser un dia molt especial... el recordarem sempre!

   Eliminar