19 ago 2015

COLLAR DE LACTÀNCIA- Collar de lactancia

Uns mesos després de néixer na Paula, li vaig fer un collar de lactància. Sincerament... no li va fer ni cas. Però quan va complir els 5 mesos, a l'hora de donarli pit, les coses varen canviar! Semblava una ballarina! braços per amunt i per avall! I ara amb 6 mesos la cosa va a més. Dit dins el meu nas, mà dins la meva boca, rialles... no sap estar quieta! I ara sí que treim un poc més el suc al collar!
He de dir que les anelles de fusta ( sí, aquelles que s'empren per penjar les cortines), són perfectes! I a na Paula li encanta! de fet n'he comprat més per fer més cosetes, ja que veig que a l'hora d'agafar-ho li va molt bé!
________________________
Unos meses después de nacer Paula, le hice un collar de lactancia. Sinceramente ... no le hizo ni caso. Pero cuando cumplió los 5 meses, a la hora de darle pecho, las cosas cambiaron! Parecía una bailarina! brazos para arriba y para abajo! Y ahora con 6 meses la cosa va a más. Dedo en mi nariz, mano dentro de mi boca, risas ... no sabe estar quieta! Y ahora sí que sacamos un poco más el jugo al collar!
Debo decir que las anillas de madera (sí, aquellas que se emplean para colgar las cortinas), son perfectas! Y a Paula le encanta! de hecho he comprado más para hacer más cositas, ya que veo que a la hora de cogerlo le va muy bien!



Vaig emprar, anella de fusta, bolles de porexpant petites, tela, trossets de cinta fineta, i una altra més llarga i més gruixada per poder-ho penjar al coll.
____________________
Empleé, anilla de madera, bolas de porexpan pequeñas, tela, trocitos de cinta finita, y otra más larga y más gruesa para poderla colgar al cuello.






No hay comentarios:

Publicar un comentario