12 ago. 2015

CUB DE TEXTURES PER NA PAULA- Cubo de texturas para Paula

Ja fa mig any que va néixer na Paula! I ara es passa el dia tocant! Tocant els meus cabells, el nas del pare, els seus peus, tocant, tocant i TOCANT! 
La meva germana ( la seva supermadrina) fa temps em va renyar, perquè no li havia fet un dau a sa meva nina... i tenia rao! ( aquí per veure el primer cub que vaig fer)
Tot i així us puc assegurar que fer coses per na Paula m'és molt complicat... ja que cerc massa la perfecció. Però al final...veure la seva reacció quan ho va tocar, no va ser pagat!
________________________________________
Ya hace medio año que nació Paula! Y ahora se pasa el día tocando! Tocando mi pelo, la nariz del padre, sus pies, tocando, tocando y TOCANDO!
Mi hermana (su supermadrina) hace tiempo me regañó, porque no le había hecho un dado a  mi niña... y tenía razón! ( aquí para ver el primer cubo que hice)
Aún así os puedo asegurar que hacer cosas para Paula me es muy complicado ... ya que busco demasiado la perfección. Pero al final ... ver su reacción cuando lo tocó, no fue pagado!

 És un dau tendre, amb una textura a cada cara. Alguna suau, altres més rasposes... i com que ara necessita poder agafar les coses, vaig posar suficients cintes perquè res se li escapés!
__________________
Es un dado tierno, con una textura en cada cara. Alguna suave, otros más rasposas ... y como ahora necesita poder coger las cosas, puse suficientes cintas para que nada se le escapara!


Ho toca amb les mans, amb els peus, amb la cara... però de moment no s'hi passa molta estona. I és que... té tant de món per descobrir!!!!!!!!!!!
________________
Lo toca con las manos, con los pies, con la cara ... pero de momento no se pasa mucho rato. Y es que ... tiene tanto mundo por descubrir !!!!!!!!!!!2 comentarios:

  1. Preciós!!!! ara és la millor època! la dels descobriments i segur que l'esteu gaudint molt. M'encanta aquest cub tan dolç. Petons

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cada dia és una sorpresa!! No atura!i a noltros ens cau la baba... no fariem res més que mirar-la! Gràcies! UN beso!

      Eliminar