16 sept. 2015

BOSSETA DE PEIXOS - Bolsita de peces

Divendres na Paula va començar per primer cop a l'escoleta! ( fa mesos que plor pels racons... sa petita torna gran), però aquest dilluns ha estat per a tots "l'inici vertader".

Vos diria una super mentira si vos contàs que fa mesos que vaig fer aquesta bossa, relaxada, amb tranquil·litat, amb musiqueta de fons..., perquè és tot el contrari. Com sempre, tot al darrer moment! fins a les tantes del vespre, suant, ... cosint peixets i més peixets a mà, perquè vaig tenir la gran idea de que volia una bossa amb peixets de colors vius amb un fons més oscur . No em demaneu per què. Inspiracions d'una loca. 
Mai més. 
Perquè quan ja casi la tenia acabada, va arribar el moment d'anar a la meva primer reunió com a mare i la mestra em va sorprendre amb la frase: "Na Paula necessitarà dues bossetes" ( socorro!!).
En una altra entrada veureu la segona bossa. Vos assegur que no em vaig complicar tant la vida, i amb un vespre ( el vespre abans de començar) la vaig tenir llesta.

Ja he avisat a na Paula, que en aquesta bossa durà el berenar fins a la universitat. ;)
_________________________

El viernes Paula comenzó por primera vez a la guardería! (Hace meses que lloro por los rincones ... mi pequeña vuelve grande), pero este lunes ha sido para todos "el inicio verdadero".

Os diría una super mentira si os contara que hace meses que hice esta bolsa, relajada, con tranquilidad, con musiquita de fondo ..., porque es todo lo contrario. Como siempre, todo el último momento! hasta las tantas de la noche, sudando, ... cosiendo pececillos y más pececillos a mano, porque tuve la gran idea de que quería una bolsa con peces de colores vivos con un fondo más oscuro. No me preguntéis el por qué. Inspiraciones de una loca.
Nunca más.
Porque cuando ya casi la tenía terminada, llegó el momento de ir a mi primera reunión como madre y la maestra me sorprendió con la frase: "Paula necesitará dos bolsitas" (socorro!!).
En otra entrada veréis la segunda bolsa. Os aseguro que no me compliqué  tanto la vida, y con una tarde (la noche antes de comenzar) la tuve lista.

Ya he avisado a Paula, que en esta bolsa llevará la merienda hasta en la universidad. ;)

6 comentarios:

 1. Maquíssima!!! segur que val la pena tota l'estona que has invertit!! ja m'imagino a la Paula a la universitat amb la bossa dels peixos, jeje. Petonets

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. jjajjajajajja, jo tb me l'imagin... jijjjiji moltes gràcies!

   Eliminar
 2. Jajaja, jo també som especialista a estressar-me a darrera hora!! M'ha agradat molt es detall des peixets, es borp, i ses bimbolletes fetes de lluentons! Sempre és polit cosir projectes especials :)

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. aii quin desastre! hauré de canviar... perquè sinó em tornaré loca! Gràcies!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eliminar