6 abr 2016

PAL DE PLUJA - Palo de lluvia

De l'escoleta de na Paula ens va arribar un caixó ple d'instruments. Una activitat molt polida, on cada fillet es quedava la caixa a casa durant una setmana i completava la col.lecció amb un nou instrument. Durant aquests dies vàrem aprofitar per fer sonar els instruments amb la família i a la vegada descobrir tot allò que havien creat els demés.

He de dir que casi varem ser dels darrers, per tant molt ja havien fet instruments originals i ruidosos. No quedaven massa opcions a crear, així que ens vàrem decantar per fer un "pal de pluja".
_______________________________
De la guardería de Paula nos llegó un cajón lleno de instrumentos. Una actividad muy bonita, donde cada niño se quedaba la caja en casa durante una semana y completaba la colección con un nuevo instrumento. Durante estos días aprovechamos para hacer sonar los instrumentos con la familia y a la vez descubrir todo lo que habían creado los demás.

Tengo que decir que casi fuimos los últimos, por tanto mucho ya habían hecho instrumentos originales y ruidosos. No quedaban demasiadas opciones por crear, así que nos decantamos por hacer un "palo de lluvia".


Una de les maneres que coneixia per crear-jo era clavant claus per tot el tub, però cercant per internet vaig trobar aquesta altra manera. Més senzilla i menys perillosa pels petits. Fer bolles d'alambre fi, i omplir el tub. D'aquesta manera quan l'arrós cau fa aquell renou tan agradable per les orelles.
_______________
Una de las maneras que conocía para creer yo era clavando clavos por todo el tubo, pero buscando por internet encontré esta otra manera. Más sencilla y menos peligrosa para los pequeños. Hacer bolas de alambre fino, y llenar el tubo. De esta manera cuando el arroz cae hace aquel ruido tan agradable para los oídos.







2 comentarios:

  1. Ohhh em guardo aquesta idea, no sabia que es podia fer amb boles de filferro!

    ResponderEliminar
  2. Hola! A jo em va sorprendre moltíssim! Fàcil de fer i molt bon resultat!

    ResponderEliminar