7 dic 2016

HABITACIÓ DE NA PAULA - Habitación de Paula

 S'altre dia revisava les entrades del bloc, i vaig descobrir algunes que mai vaig arribar a publicar (no sé perquè). Mirant, mirant, vaig trobar aquesta: l'habitació de na Paula! 
Va ser inevitable... un somriure es va dibuixar a la meva cara! I és que ja ni recordava de com era abans l'habitació de na Paula ( la típica habitació de la planxa, plena de roba i trastos). I és que la il·lusió de ser pares era impressionant! En aquell moment pensavem estar preparats per tot, però que equivocats que estàvem... L'amor que  sentim dia a dia a vegades ens supera! I és que, sense cap dubte és lo més gran de les nostres vides!
____________________
El otro día revisaba las entradas del blog, y descubrí algunas que nunca llegué a publicar (no sé porqué). Mirando, mirando, encontré esta: la habitación de Paula!
Fue inevitable... ¡una sonrisa se dibujó en mi cara! Y es que ya ni recordaba de cómo era antes la habitación de Paula (la típica habitación de la plancha, llena de ropa y trastos). Y es que la ilusión de ser padres era impresionante! En ese momento pensábamos estar preparados para todo, pero que equivocados que estábamos ... El amor que  sentimos día a día a veces nos supera! Y es que, sin lugar a dudas es lo más grande de nuestras vidas!




Després de molta feina... habitació acabada!
______
Después de mucho trabajo... ¡habitación acabada!



En un primer moment la idea era posar la cadira de lactància en aquest racó. Finalment, i com era d'esperar, la cadira mai va arribar a entrar dins l'habitació. A dia d'avui segueix dins la sala. I és que al final la comoditat és el més important!
______________
En un primer momento la idea era poner la silla de lactancia en este rincón. Finalmente, y como era de esperar, la silla nunca llegó a entrar en la habitación. A día de hoy sigue en la sala. Y es que al final la comodidad es lo más importante!


Aquest estiu aquesta habitació ha canviat un poquet... Prest veureu els canvis!
_______________
Este verano esta habitación ha cambiado un poquito ... Pronto veréis  los cambios!



No hay comentarios:

Publicar un comentario