22 mar 2017

HABITACIÓ DE NA PAULA II - Habitación de Paula II

Avui la segona part de l'habitació de na Paula. Si us vareu perdre la primera, clicau aquí.

Quan na Paula va fer l'any, vàrem adaptar un poc més la seva habitació a les seves necessitats, és a dir, va passar de ser una habitació de "trastos del bebé" a una habitació de jocs. D'aquesta manera a poc a poc es va convertir en un espai més present en el seu dia a dia, fins al punt de tenir clar que era "la seva habitació". Vàrem mantenir els mateixos mobles i  vàrem afegir un coixi per mirar i contar contes. 
______________________________
Hoy la segunda parte de la habitación de Paula. Si os perdisteis  la primera, clicad aquí.

Cuando Paula hizo el año, adaptamos un poco más su habitación a sus necesidades, es decir, pasó de ser una habitación de "trastos del bebé" a una habitación de juegos. Así poco a poco se convirtió en un espacio más presente en su día a día, hasta el punto de tener claro que era "su habitación". Mantuvimos los mismos muebles y añadimos un cojín donde mirar y contar cuentos.

Els caixonets que en un principi eren sabaters, es transformaren en caixonets de blocs de fusta i de tresors per jugar. 
____________________
Los cajoncitos que en un principio eran zapateros, ses trasformaron en cajoncitos de bloques de madera y de tesoros para jugar.




He de dir que ara l'habitació ja no està igual. Na Paula ja té dos anys i ja dorm al seu propi llit. Prest el veureu, segur que vos encantarà! 
__________________
Debo decir que ahora la habitación ya no está igual. Paula ya tiene dos años y ya duerme en su propia cama. Pronto lo veréis, ¡seguro que os encantará!



1 comentario: