6 dic. 2017

CALENDARI D'ADVENT - Calendario de adviento

I és que les festes de Nadal ja són aquí! 
Queda poquet i ara ja tot comença a fer olor a Nadal. 
Enguany com a novetat hem fet un calendari d'advent, i crec que ho repetirem cada any!
Na Paula està entusiasmada! Encara no acaba d'entendre que és, i de fet he de ser jo que cada dia li he de recordar que hem d'obrir un paquet... però el moment de fer-ho, és màgic!!!
De moment la meva por de que volgués obrir tots els paquets de cop no s'ha complit, però si que el primer dia es va negar a obrir el nombre 1 i es va "encaparrotar" en obrir el 25! ( no és tonta ella... i veia que la majoria eren plans, llevat del 25 que estava més ple, i allò va voler!).
Enguany el calendari ha estat senzill. Paquets fets amb paper kraft, penjats amb un cordonet vermell i blanc, i enganxats a un tronc ( decorat amb fulles naturals de mata). Cada paquet amb un nombre dins d'una corona, tot fet a mà.  El resultat? No em pot agradar més!
I a voltros?
_________________
¡Y es que las fiestas de Navidad ya están aquí!
Queda poco y ahora ya todo empieza a oler a Navidad.
Este año como novedad hemos hecho un calendario de adviento, y creo que lo repetiremos ¡cada año!
¡Paula está entusiasmada! Aún no acaba de entender que es, y de hecho tengo que ser yo que cada día le tengo que recordar que tenemos que abrir un paquete ... pero el momento de hacerlo, ¡es mágico !!!
De momento mi miedo de que quisiera abrir todos los paquetes de golpe no se ha cumplido, pero si que el primer día se negó a abrir el número 1 y se empeño en  abrir el 25! (No es tonta ella ... y veía que la mayoría eran planos, salvo el 25 que estaba más lleno, y lo quiso!).
Este año el calendario ha estado sencillo. Paquetes hechos con papel kraft, colgados con un cordoncillo rojo y blanco, y pegados a un tronco (decorado con hojas naturales de mata). Cada paquete con un número dentro de una corona, todo hecho a mano. ¿El resultado? ¡No me puede gustar más!
¿Y a vosotros?


No hay comentarios:

Publicar un comentario