16 may 2018

JOC AMB OUERES - Juego con huevera

Avui un joc molt senzill, per aquests moments que vull que na Paula estigui relaxada i si a més està concentrada ja és "lo màxim"!

Què necessitam? Una ouera ( en el meu cas és de 12 ous), bolletes de paper de colors ( es pot substituir per pompons) i cartes plastificades amb el model que s'ha de copiar. Més fàcil impossible!
Fins i tot na Paula em va poder ajudar a pintar la ouera, i tot el que va lligat a un pinzell amb tempera és un èxit assegurat!
____________________
Hoy un juego muy sencillo, por esos momentos que quiero que Paula esté relajada y si además está concentrada ya es "lo máximo"!

¿Qué necesitamos? Una huevera (en mi caso es de 12 huevos), bolitas de papel de colores (se puede sustituir por pompones) y cartas plastificadas con el modelo que se debe copiar. ¡Más fácil imposible!
¡Incluso Paula me pudo ayudar a pintar la huevera, y todo lo que va ligado a un pincel con tempera es un éxito asegurado!






Na Paula hi juga de moltes maneres. Al principi simplement posava les bolles, sense tenir en compte l'ordre, però si el color. 
Altres vegades ho col·loca exactament igual que al model ( vaig fer models més fàcils i altres més difícils). També repta al seu pare o a jo a que ho facem, i ella ens va guiant i dient on ho hem de posar i quin color. Un moment divertit és quan ens posam algun malament i ella ho revisa!
______________
 Paula juega de muchas maneras. Al principio simplemente ponía las bolas, sin tener en cuenta el orden, pero si el color.
Otras veces lo coloca exactamente igual que la plantilla (hice plantillas más fáciles y otras más difíciles). También reta a su padre o a mi para que lo hagamos, y ella nos va guiando y diciendo donde lo tenemos que poner y qué color. Un momento divertido es cuando ponemos alguna bolita mal y ella lo revisa!

No hay comentarios:

Publicar un comentario