12 jul. 2011

BOMBONS DE COLORS

Quan acabam el curs, les mestres arreglam un poc la classe per així deixar-la a punt pel pròxim curs. Això representa col·locar material, ordenar armaris, tirar coses... Una de les coses que moltes vegades arreglo són les ceres blanes. I sempre hi ha trossets petits que acab tirant... 
Cercant, cercant, vaig trobar un tutorial per reciclar aquestes sobres de pintures, i aquest cap de setmana que ha fet tanta calor, l'he posada a la pràctica, i el resultat ha estat un ÈXIT!
______________________________________
Cuando acabamos el curso, las maestras arreglamos un poco la clase para así dejarla a punto para el próximo curso. Esto representa colocar material, ordenar armarios, tirar cosas ... Una de las cosas que muchas veces arreglo son las ceras blandas. siempre hay trocitos pequeños que acabo tirando ...
Buscando, buscando, encontré un tutorial para reciclar esas sobras de pinturas, y este fin de semana que ha hecho tanta calor, lo he puesta en práctica, y el resultado ha sido un ÉXITO!


Col·locam els trossets dins una cubitera ( si té formes queda més original). També podem emprar altres tipus de motlles.
____________________________
Colocamos los trocitos en una cubitera (si tiene formas queda más original). También podemos utilizar otro tipo de molde.

I aquí hi ha el truc. Emprar l'ardor del cotxe (que els dies de calor, agafa molta temperatura) i deixar que les ceres es vagin fonent... (amb dues horetes ja va estar llest!)
______________________________
Y aquí está el truco. Utilizar el ardor del coche (que los días de calor, toma mucha temperatura) y dejar que las ceras se vayan derritiendo ...( ¡con dos horitas estuvo listo!)

Una vegada està fosa, les deixam refredar i després les treim del motlle...
_____________________________
Una vez está fundida, las dejamos enfriar y entonces las sacamos del molde ...i... aquí teniu les noves pintures!! Pintures que em recorden a bombons amb molts de colors, per poder fer nous dibuixos i donar-li una nova vida a aquells petits trossets que moltes vegades tiram!
_________________________

y. .. aquí tenéis las nuevas pinturas! Pinturas que me recuerdan a bombones conmuchos colores, para poder hacer nuevos dibujos y darle una nueva vida en esos pequeños trocitos que muchas veces tiramos!PROVAU A FER-HO! 
________
PRUEBA A HACERLO!

6 comentarios:

 1. q xuliiiiii me encantaaaaaaa

  ResponderEliminar
 2. Que buena idea!!! me encanta, dan ganas de darles un bocado uhmmmm!

  ResponderEliminar
 3. Que buena idea! me encanta dan ganas de comerselos!! suerte y sigue así.

  ResponderEliminar
 4. Estàs feta tota una artista. A més hi ha idees molt interessants i útils.

  Gràcies! segueix creant...

  Bsos

  MaGual

  ResponderEliminar