25 feb 2013

SAQUET TÈRMIC A CONFETTI-saquito térmico en Confetti

Avui tenc una notícia bona que contar... 
Com ja sabeu, des de novembre vaig obrir una tenda on-line, de la qual estic molt contenta, però  a partir d'ara podreu trobar algunes de les cosetes que faig a la tenda CONFETTI!!!
Una tenda, preciosa per comprar regalets, complements... que es troba al casc antic de Ciutadella. (Ja en vaig xerrar aquí)
Hi ha res millor que poder veure les coses, tocar-les, obrir-les, pesar-les... i al final decidir??? 
per això aquesta setmana aniré publicant quines coses he posat a la venta. Esper que us agradin i si voleu que sigui més personalit, no dubteu en demanar-ho!
Gràcies LEN per confiar amb les meves mans! ;)
____________________________
Hoy tengo una noticia buena que contar ...
Como ya sabéis, desde noviembre abrí una tienda on-line, de la que estoy muy contenta, però a partir de ahora podréis encontrar algunas de las cositas que hago en la tienda CONFETTI!
Una tienda, preciosa para comprar regalitos, complementos ... que se encuentra en el casco antiguo de Ciutadella. (Ya en di charlar aquí)
¿Hay algo mejor que poder ver las cosas, tocarlas, abrirlas, pesarlas ... y al final decidir??
por eso esta semana iré publicando qué cosas he puesto a la venta. Espero que os gusten y si deseáis que sea más personalizada, no dudéis en pedirlo!
¡Gracias LEN por confiar en mis manos! ;)
Per aquests dies de moooolt de fred! Un saquet tèrmic per estar al sofà i relaxar-te amb una caloreta molt agradable a les cervicals, peus... Un regal ideal!
____________
Por estos días de muchoooo  frío! Un saquito térmico para estar en el sofá y relajarte con una calorcita muy agradable en las cervicales, pies ... Un regalo ideal!


4 comentarios: