23 feb. 2013

TALLER ÀLBUM D' SCRAPBOOK

Quin capvespre de dissabte més inspirador! I tot gràcies al taller d'scrapbook & tape organitzat per CONFETTI i Núria Ferrando. Una gran experta en aquest món, que ens ha mostrat idees, material i bons consells per elaborar un mini àlbum de fotos.
Troqueladores de totes formes i tamanys, papers de molts estampats i colors, washi tapes a decenes!! i el meu cap colapsat!
Avui us deix alguns moments del taller, sincerament, no n'hi ha cap del meu mini àlbum, perquè ha estat un "pupurrí" de tot! Ja que no podia deixar una eina sense emprar o un material sense posar! Ara que sóc a casa i puc assimilar-ho tot, ja tenc clar qui serà la persona que rebrà el meu primer mini àlbum (ben fet)! 
_________________
¡Qué tarde del sábado más inspirador! Y todo gracias al taller de scrapbook & tape organizado por CONFETTI y Núria Ferrando. Una gran experta en este mundo, que nos ha mostrado ideas, material y buenos consejos para elaborar un mini álbum de fotos.
Troqueladoras de todas formas y tamaños, papeles de muchos estampados y colores, washi tapes a decenas! ¡y mi cabeza colapsada!
Hoy os dejo algunos momentos del taller, sinceramente, no hay ninguna de mi mini álbum, porque ha sido un "pupurri" de todo! ya que no podía dejar una herramienta sin utilizar o un material sin poner! Ahora que estoy en casa y puedo asimilarlo todo, ya tengo claro quién será la persona que recibirá mi primer mini álbum (bien hecho)!


1 comentario:

  1. Uauuu !!!! pues si que n'hi havia de material. No m'extranya que ho volguesis emprar tot. Ja em contaras... un beso

    Susana

    ResponderEliminar