22 ago 2013

EXPOSICIÓ DE CAL·LIGRAFIA- exposición de caligrafia

Fa dues setmanes vaig començar un curs preciós de cal·ligrafia, amb un gran artista n'Antoni Argilés. Sincerament, ha estat una experiència molt enriquidora, que m'ha fet descobrir l'art des d'un altre punt de vista. Després de moooltes lletres... ahir vàrem montar l'exposició. 
Si passes per Ciutadella, no dubtis en aturar-te a l'espai d'art Xec Coll. Podreu contemplar algunes obres de l'artista i altres fetes per nosaltres, els alumnes del taller.
_____________
Hace dos semanas empecé un curso precioso de caligrafía, con un gran artista Antoni Argilés. Sinceramente, ha sido una experiencia muy enriquecedora, que me ha hecho descubrir el arte desde otro punto de vista. Tras muuuchas letras ... ayer montamos la exposición.
Si pasas por Ciutadella, no dudes en detenerte en el espacio de arte Xec Coll. Podréis contemplar algunas obras del artista y otras hechas por nosotros, alumnos del taller.




Un avanç d'una gran obra ...
__________
Un avance de una gran obra...

4 comentarios:

  1. Què maco... la lletra diu tantes coses... aquesta és una assignatura pendent per a mi, segur que vas gaudir molt i es veurà en els teus treballs! petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. si!! em va encantar!! aviat penjaré més fotos d'algunes de les feines fetes! :D

      Muak!

      Eliminar
    2. que guai, aquest estiu no em vaig entèmer del curs, fa dos anys el vaig fer i me va agradar molt. sa veritat és que és una bona teràpia quan tens stres, t'ho recoman, a jo me va molt bé.
      bsts

      Eliminar